16 Kasım - 14 Aralık 2019 Eskişehir Arı ve Arı Ürünleri Eğitim Sertifika Programı
16 Ekim 2019

Son yıllarda dünyada ve ülkemizde oldukça rağbet gören arı ve arı ürünleri hakkında doğru bilgi edinebilmek ve aynı zamanda bir geçim kaynağı olan arıcılık hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla bu eğitimin verilmesi amaçlanmıştır.
 
Herkese açık
 

TEORİK BÖLÜM (15 SAAT)
- Bitkiler ve Arılar
- Arı Biyolojisi ve Arı Ailesi
- Polinasyon ve Arıcılık
- Arı Ürünleri ve Apiterapi
- Arı Ürünlerinin Güvenli Üretimi
PRATİK BÖLÜM (15 SAAT)
- Mikroskop nedir ve inceleme nasıl yapılır?
- Bitkilerde polen incelemesi
- Mikroskobik yöntemle Balda orijin ve kalite belirleme
- Mikroskobik yöntemle Arı poleninde orijin ve kalite belirleme
- Değerlendirme
 
Eğitim Süresi
30 saat / 5 hafta
 
Eğitim Tarih ve Saatleri
16 Kasım - 14 Aralık 2019 arasında Cumartesi günleri
09.30-16.30 saatleri arasında
 
Eğitim sonunda verilecek belge
Sertifika
(En az %80 devam koşulunu ve sertifika sınavını başarıyla tamamlamak koşuluyla)
 
Eğitmenler
  • Prof. Dr. İsmuhan POTOĞLU ERKARA-ESOGÜ Biyoloji Bölümü
  • Doç. Dr. Aslı ÖZKÖK-Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümü


Simecs Group
BEVETA
Arıcılık Gazetesi Reklam Verin
Arıcılık Kongreleri
Arıcılık Fuarları
Tarım Fuarları
Arıcılık Festivali
Arıcılık Çalıştayı
Dünya Arı Günü
Arıcılık Konferansı
Arıcılık Semineri
Arıcılık Eğitimi